O rachetă lansată din Liban a făcut mai multe victime în Israel

O persoană a murit şi mai multe sunt rănite în urma unui atac aerian lansat din Liban asupra unui oraş din Israel. Atacul a avut loc miercuri.

581 afișări
Imaginea articolului O rachetă lansată din Liban a făcut mai multe victime în Israel

O rachetă lansată din Liban a făcut mai multe victime în Israel

O persoană a fost ucisă şi alte şapte au fost rănite în nordul Israelului, după un atac cu rachete din Liban, a anunţat ziarul israelian Haaretz, potrivit Sky News.

Trei oameni au răni destul de grave, iar ceilalţi patru sunt răniţi uşor, anunţă sursa menţionată.

Incidentul s-a petrecut în oraşul Safed. Rachetele lansate din Liban au vizat şi o bază israeliană din nord, a transmis armata israeliană IDF. Forţele israeliene au ripostat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici