IDF a acordat Hamas un termen de 12 ore pentru a opri „activitatea militară” la un spital din Gaza

  • Armata israeliană IDF a emis un avertisment către Hamas cu privire la Spitalul Nasser din Gaza.
  • Militarii au acordat luptătorilor Hamas un termen de 12 ore pentru a opri „activitatea militară” din zonă, potrivit Sky News.
271 afișări
Imaginea articolului IDF a acordat Hamas un termen de 12 ore pentru a opri „activitatea militară” la un spital din Gaza

IDF a acordat Hamas un termen de 12 ore pentru a opri „activitatea militară” la un spital din Gaza

Armata israeliană a anunţat că va lua măsuri dacă Hamas nu încetează „activitatea militară” din zona complexului Nasser.

„Avem informaţii care demonstrează că organizaţia teroristă Hamas continuă să desfăşoare activităţi militare în complexul spitalicesc Nasser şi, mai mult, că locul a fost folosit pentru a ţine ostatici. Solicităm încetarea imediată a oricărei activităţi militare în zona spitalului şi plecarea imediată a agenţilor militari din acesta”, a transmis IDF.

IDF a mai anunţat că „îşi rezervă dreptul de a acţiona” dacă Hamas nu opreşte activităţile în 12 ore.

Mesajul a fost trimis Hamas în noaptea de marţi spre miercuri printr-un oficial palestinian din domeniul sănătăţii.

Civilii care caută adăpost în incinta spitalului ar trebui să se îndrepte către „spaţii mai sigure” din Alamozi şi adăposturile din Deir al Balah, a precizat IDF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici