Explozii într-o reţea de conducte de gaz din Iran. Oficialii vorbesc despre terorişti şi sabotaj

Mai multe explozii s-au produs miercuri dimineaţă într-o reţea de conducte de gaz din Iran. Oficialii vorbesc despre sabotaj şi acţiuni teoriste, potrivit Sky News.

1683 afișări
Imaginea articolului Explozii într-o reţea de conducte de gaz din Iran. Oficialii vorbesc despre terorişti şi sabotaj

Explozii într-o reţea de conducte de gaz din Iran. Oficialii vorbesc despre terorişti şi sabotaj

Conducta leagă vestul şi nordul Iranului de oraşele de la Marea Caspică.

Saeed Aghli, managerul centrului de control al reţelei de gaz din Iran, a declarat televiziunii de stat iraniene că o acţiune de „sabotaj şi terorism” a provocat explozii în mai multe locuri. El nu a oferit mai multe detalii, iar în regiune nu există grupuri cunoscute de insurgenţi.

În trecut, separatiştii arabi au atacat conductele de petrol din sud-vestul Iranului, dar astfel de atacuri sunt rare în alte părţi ale ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici