O regiune din Ucraina, bombardată de 30 de ori în mai puţin de două ore

Regiunea Sumî din nord-estul Ucrainei a fost bombardată de 30 de ori în mai puţin de două ore, au anunţat autorităţile regionale.

653 afișări
Imaginea articolului O regiune din Ucraina, bombardată de 30 de ori în mai puţin de două ore

O regiune din Ucraina, bombardată de 30 de ori în mai puţin de două ore

Ruşii au bombardat regiunea ucraineană Sumî de aproape 30 de ori în mai puţin de două ore, anunţă reprezentanţii armatei ucrainene, potrivit Sky News.

Niciun soldat ucrainean nu a fost ucis în aceste atacuri şi nu au existat pierderi de echipament, au precizat aceştia.

Dmytro Zhivytsky, şeful administraţiei regionale din Sumî, a declarat că cel puţin şase case au fost avariate şi alte patru au fost distruse în timpul atacurilor.

Locuitorii au reuşit să se ascundă în adăposturi, a precizat oficialul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
regiune,
bombardament,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici