O reţea de proxeneţi români, destructurată în sud-estul Franţei

O reţea de proxenetism originară din România a fost destructurată în sud-estul Franţei, unde 15 cetăţeni români au fost arestaţi luni şi miercuri seara de către poliţişti din cadrul Brigăzii de Reprimare a Banditismului (BRB) din Nisa.

275 afișări
Imaginea articolului O reţea de proxeneţi români, destructurată în sud-estul Franţei

O reţea de proxeneţi români, destructurată în sud-estul Franţei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cei 15 cetăţeni români, membri ai unei reţele de proxenetism care opera între România şi Nisa, au fost plasaţi în arest la închisoarea Auvare, din aceeaşi localitate, scrie publicaţia Nice Matin în ediţia electronică.

Grupul de cetăţeni români arestaţi este alcătuit din zece prostituate, proxeneţi şi "matroane".

Reţeaua opera în special în Nisa, unde plasase aproximativ 30 de fete, care se prostituau de aproape doi ani. Ea s-a stabilit în acest oraş după ce acelaşi serviciu de poliţie a destructurat anterior o reţea similară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici