O româncă va primi despăgubiri de 750.000 de dolari după un accident suferit în SUA

O fostă studentă româncă lovită de un autobuz şcolar în timp ce mergea pe bicicletă în 2010, în statul american Maine, va primi despăgubiri în valoare de 750.000 de dolari (550.000 de euro), a stabilit justiţia americană, potrivit publicaţiei Kennebec Journal.

618 afișări
Imaginea articolului O româncă va primi despăgubiri de 750.000 de dolari după un accident suferit în SUA

O româncă va primi despăgubiri de 750.000 de dolari după un accident suferit în SUA - presă

Românca Monica Ş., în vârstă de 23 de ani, era studentă în Statele Unite în anul 2010. În timp ce se deplasa cu bicicleta în orăşelul Ogunquit (în statul american Maine) pe 9 septembrie 2010, românca a fost acroşată de un autobuz şcolar condus de un şofer al companiei de transport Ledgemere Inc.

Tânăra a fost trântită, iar una dintre roţile din spate ale vehiculului a trecut peste ea, provocându-i răni grave în zona pelvisului.

Românca a intentat o acţiune judiciară împotriva şoferului autobuzului, Marcia Finley, cerând despăgubiri în valoare de un milion de dolari (735.000 de euro).

Un tribunal din Ogunquit a redus despăgubirile la 750.000 de dolari (550.000 de euro), considerând că şi tânăra a fost vinovată parţial de producerea accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici