Sarcasm de weekend  "Oamenii care folosesc Bluetooth, faxul şi cuptorul cu microunde sunt în epoca de piatră", susţin utilizatorii de Reddit

"Încă folosiţi aceste produse? Felicitări. Încă trăiţi în Epoca de Piatră", transmite publicaţia Because Mom Says care a citat mai mulţi utilizatori de Reddit.

2046 afișări
Imaginea articolului "Oamenii care folosesc Bluetooth, faxul şi cuptorul cu microunde sunt în epoca de piatră", susţin utilizatorii de Reddit

Poze generate de BING AI /DALL-E

Următoarele 25 de produse au fost nominalizate chiar de utilizatori de pe Reddit, transmite publicaţia

1. Tacâmurile care pot fi înlocuite cu beţişoarele asiatice

2. Racordul pentru ţevi 

3. Scările în plină epocă spaţială 

4. Imprimantele, mai ales când necesită cerneală ce se epuizează, în epoca tehnologiei cloud şi a stick-urilor de memorie

5. Calculatoarele grafice TI-84 - modele lansate în 2004 

6. Îmbrăcămintea pentru bărbaţi - blugii, cămăşile şi tricourile au rămas neschimbate de aproape 100 ani. 

Bing AI / DALL-E

7. Faxul  - „Faxul a fost inventat în 1843 de către Alexander Bain. Lincoln a murit în 1865. Ultimul samurai a murit în 1877. Aşadar, timp de 21 de ani, între 1844 şi 1865, un samurai ar fi putut, teoretic, să-i trimită un mesaj prin fax lui Lincoln, transmite publicaţia. 

8. Votul - „Dacă pot face o achiziţie online sigură cu autentificare în 9 factori... de ce nu pot vota?” „Deoarece un procent semnificativ din oamenii de la putere nu doresc în mod special ca votul să fie mai uşor (în special pentru oamenii fără scrupule). 

9. Colonoscopia - „Trebuie să existe o modalitate mai bună decât să bei o grămadă   să faci caca toată noaptea. Pe lângă asta, costul. Bagă camera aia în fundul meu şi termină cu asta", scrie un utilizator. 

10. Bluetooth - „Bluetooth-ul este frustrant de îngrozitor, având în vedere de cât timp a fost lansat. Bluetooth-ul în maşini sună ca radioul din Primul Război Mondial – a scris un alt utilizator.

11. Chitare - „Îmi amintesc, când eram copil, toată lumea s-a entuziasmat pentru un minut când Gibson a anunţat că lansează tehnologia de chitară robot cu auto-acordare. Nu ştiu dacă a funcţionat bine sau nu, dar [it] nu pare să fi prins”.

Bing AI / DALL-E

12. Cabluri pentru telefoane mobile şi laptopuri - “toată lumea este de acord cu asta, mai ales când se împiedică de ele”

13. Cardurile de credit - inventate în anii 1960, răspândite la nivel global, sunt înlocuite cu chipuri şi plată contactless, 

14. Tampoanele şi pilula de a doua zi - niciodată nu poţi ajunge la timp pentru cină din cauza lor în secolul vitezei

15. Pavaj - „Pentru toate tehnologiile şi progresele pe care credem că le-am făcut cu asfaltul, cea mai bună suprafaţă de-a lungul timpului este încă betonul.”

16. Cuptoarele cu microunde - nu s-au schimbat cu nimic în ultimii 30 ani. La început încălzea prăjituri şi friptura, dar acum încălzeşte resturi. 

17. Mamografia 

18. Maşinile de tuns iarba - nu s-a schimbat mare lucru. Unde sunt maşinile de tuns iarba autonome, relativ sigure, care nu trezesc întregul cartier? 

19. Tastaturile -  „Ceea ce primeşti acum este un produs inferior la acelaşi preţ, deoarece iluminarea RGB forţată face parte din ceea ce plăteşti la orice preţ dacă vrei orice tastatură mecanică”. Unde sunt televizoarele şi monitoarele cu comandă vocală? 

Bing AI / DALL-E

20. Stomatologia - nu s-au făcut progrese de 100 ani şi şedinţele continuă să fie incomode şi chiar dureroase 

21. Avioanele - nu s-au făcut progrese majore de 50-70 ani în afară de cele militare. Siguranţa îndoielnică după numărul mare de accidente şi prăbuşiri aeriene şi impactul lor asupra mediului sunt încă dezbătute. 

22. Telefoanele inteligente / Smartphones - “N-au evoluat deloc în ultimii 10 ani. Sunt aceleaşi dispozitive, dar mai mari şi mai scumpe”. 

23. Software de procesare a textului - "Nu am văzut multe lucruri demne de remarcat de atunci, nu-i aşa, din anii 90, poate?”, se întreabă un utilizator. 

24. Umbrela - a apărut acum 500 ani şi de atunci nu a mai avansat la scară largă. 

25. Bicicleta - „Designul de bază de a împinge o bicicletă cu ajutorul pedalelor. Deşi s-au înregistrat multe progrese privind materialele şi acum motoarele electrice, forma de bază a bicicletei este neschimbată de multe sute de ani în urmă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici