Obama îl ironizează pe McCain

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, Barack Obama, a declarat ironic că adversarul său republican, John McCain, nu luptă pentru drepturile lui "Joe instalatorul", ci pentru "Joe directorul".

13 afișări
Imaginea articolului Obama îl ironizează pe McCain

Obama îl ironizează pe McCain (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Să fie clar: John McCain nu luptă pentru «Joe instalatorul», ci pentru «Joe directorul de fonduri de pensii»", a declarat candidatul democrat în faţa a 12.000 de persoane care au participat la o întâlnire într-o sală de hockey din Richmond, în statul Virginia.

"Lui John McCain îi place să vorbească despre «Joe instalatorul», dar se potriveşte mai bine cu «Joe directorul»", a mai spus candidatul democrat.

"Nu vă lăsaţi păcăliţi, nu-i lăsaţi să vă inducă în eroare: dacă aveţi un profit de mai puţin de un sfert de milion de dolari pe an, cum este cazul a 98 la sută dintre micii întreprinzători, impozitele voastre nu vor creşte cu un cent", a mai spus Obama.

Joe Wurzelbacher, alias "Joe Instalatorul", a devenit celebru după ce a contestat planul fiscal al lui Barack Obama, declarându-se îngrijorat pentru impozitarea veniturilor de 250.000 de dolari pe an, pentru proprietarii de IMM-uri, propus de candidatul democrat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici