Obama şi McCain participă la ultima dezbatere televizată

Candidatul republican la Casa Albă, John McCain, are miercuri una dintre ultimele şanse pentru a încerca să reducă din avantajul acumulat de adversarul său democrat Barack Obama, în cea de-a treia şi ultima dezbatere televizată dintre cei doi candidaţi.

28 afișări
Imaginea articolului Obama şi McCain participă la ultima dezbatere televizată

Obama şi McCain participă la ultima dezbatere televizată

Cei doi se vor întâlni la ora locală 21.00 (04.00 ora României, joi) la universitatea Hofstra din Hempstead (statul New York), pentru a participa la o dezbatere prevăzută să dureze 90 de minute.

În comparaţie cu cea de-a doua dezbatere, unde candidaţii au răspuns direct la întrebările adresate de publicul care reprezenta electoratul indecis, John McCain şi Barack Obama vor fi intervievaţi de un moderator.

Economia şi politica internă vor fi principalele subiecte ale dezbaterii care va avea loc cu 20 de zile înainte de alegerile prezidenţiale din 4 noiembrie.

Dezbaterea va fi difuzată de postul CBS şi va fi preluată de posturile naţionale de televiziune.

Senatorul de Illinois a fost considerat câştigător în primele două dezbateri şi are un avans de până la 14 puncte la nivel naţional, conform ultimelor sondaje.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici