Obama şi Sarkozy vor marca împreună încheierea operaţiunilor din Libia

Preşedinţii din SUA şi Franţa, Barack Obama şi Nicolas Sarkozy, vor marca împreună încheierea operaţiunilor militare în Libia, în cursul unei ceremonii organizate la Cannes vineri, imediat după încheierea reuniunii G20.

224 afișări
Imaginea articolului Obama şi Sarkozy vor marca împreună încheierea operaţiunilor din Libia

Barack Obama şi Nicolas Sarkozy vor marca împreună încheierea operaţiunilor din Libia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Imediat după summitul G20, preşedintele Obama şi preşedintele Sarkozy vor participa la ceremonia de la Cannes pentru onorarea alianţei dintre Statele Unite şi Franţa", anunţă Casa Albă.

În cursul ceremoniei, cei doi lideri se vor întâlni cu militari americani şi francezi care au participat la operaţiunea din Libia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici