Ofensiva israeliană din Fâşia Gaza, soldată cu aproximativ 1.300 de morţi

Cel puţin 95 de cadavre au fost descoperite duminică sub dărâmături în Fâşia Gaza, de la intrarea în vigoare a armistiţiului unilateral, ridicând bilanţul total al ofensivei israeliene la aproximativ 1.300 de morţi, potrivit şefului serviciului de urgenţă din teritoriul palestinian.

22 afișări
Imaginea articolului Ofensiva israeliană din Fâşia Gaza, soldată cu aproximativ 1.300 de morţi

Ofensiva israeliană din Fâşia Gaza, soldată cu aproximativ 1.300 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Majoritatea cadavrelor au fost extrase de sub dărâmături la Jabaliya şi Beit Lahya, în nordul Fâşiei Gaza, precum şi în cartierul Zeitun din oraşul Gaza, a precizat medicul.

În trei săptămâni, ofensiva israeliană a provocat moartea a circa 1.300 de persoane, între care peste 410 copii şi 108 femei, şi rănirea altor 5.300, potrivit noului bilanţ oferit de serviciile de urgenţă din Gaza.

Citeşte şi:

Ehud Olmert: Armistiţiul unilateral din Gaza este fragil

Primul atac aerian de la intrarea în vigoare a armistiţiului în Gaza

Premierul israelian anunţă un armistiţiu unilateral în Fâşia Gaza

Israelul trebuie să-şi retragă trupele din Gaza

Ehud Barak: Israelul va relua ofensiva dacă "va fi necesar"

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici