Oficial ucrainean: oamenii au început să iasă din ruinele teatrului bombardat din Mariupol

Oamenii au început să iasă din ruinele teatrului bombardat din Mariupol, a spus joi un oficial ucrainean, citat de CNN.

996 afișări
Imaginea articolului Oficial ucrainean: oamenii au început să iasă din ruinele teatrului bombardat din Mariupol

Oamenii care se adăposteau în teatrul din Mariupol, lovit miercuri de o bombă rusească, au început să iasă, potrivit unui scurt anunţ publicat pe Facebook de fostul şef al regiunii Donetsk.

„După o noapte îngrozitoare în care nu am ştiut nimic, în final avem veşti bune din Mariupol, în a 22 a zi de război. Adăpostul antiaerian (din teatru n.r) a rezistat. Ruinele au început să fie înlăturate. Oamenii ies afară în viaţă”, a scris Sergei Taruta.

Nu este clar dacă toate persoanele din clădire au supravieţuit. Se crede că în interior se adăposteau sute de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici