Olaf Scholz avertizează Iranul şi Hezbollahul să nu intre în conflictul din Orientul Mijlociu

Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, a avertizat, marţi, „în mod expres pe Hezbollah şi Iran să nu intervină în conflict”, potrivit Reuters.

591 afișări
Imaginea articolului Olaf Scholz avertizează Iranul şi Hezbollahul să nu intre în conflictul din Orientul Mijlociu

Olaf Scholz avertizează Iranul şi Hezbollahul să nu intre în conflictul din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Olaf Scholz a făcut, marţi, apel la prevenirea unei escaladări în Orientul Mijlociu şi a avertizat Hezbollah şi Iranul să nu intervină în conflictul dintre Israel şi Hamas.

„Îi avertizez în mod expres pe Hezbollah şi Iran să nu intervină în conflict", a declarat Scholz într-o conferinţă de presă după o întâlnire cu regele Abdullah al Iordaniei la Berlin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici