Oprah Winfrey, preferată de Michelle Obama pentru a introduce discursul preşedintelui la Charlotte

O personalitate precum regina televiziunii americane Oprah Winfrey va introduce mult mai bine discursul preşedintelui Obama la convenţia democrată decât a făcut-o Clint Eastwood pentru candidatul republican Mitt Romney la Tampa, a declarat marţi Michelle Obama.

259 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey, preferată de Michelle Obama pentru a introduce discursul preşedintelui la Charlotte

Oprah Winfrey, preferată de Michelle Obama pentru a introduce discursului preşedintelui la Charlotte (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Convenţia democrată nu a prevăzut un "invitat misterios" înaintea discursului preşedintelui Obama de joi, dar postul de televiziune E! a întrebat-o pe Michelle Obama, cu câteva ore înaintea discursului pe care aceasta l-a susţinut la convenţia democrată de la Charlotte (North Carolina), care va fi personalitatea cea mai potrivită pentru a "încălzi sala" înaintea intervenţiei soţului său.

"Oh, este o întrebare dificilă. Oh, Dumnezeule ... Ar trebui să fie cineva care să îl cunoască. Cineva ca Oprah, nu ştiu. Cineva care a petrecut timp cu el, care îl cunoaşte, îl înţelege, cunoaşte valorile sale", a declarat ea.

"Nu ar fi doar o celebritate, ci cineva care vorbeşte despre un prieten sau un coleg. Cred că ar fi puţin mai autentic decât să ai doar un nume mare", a adăugat ea.

Ea nu ar avea nimic împotrivă nici în privinţa prezenţei actorului George Clooney, pe care îl consideră "drăguţ".

Discursul - nescris - al lui Clint Eastwood la Tampa a generat multe discuţii, din cauza pasajelor adeseori incoerente şi a dialogului său bizar cu un Barack Obama invizibil, simbolizat de un scaun gol.

Prestaţia legendarului actor-regizor, în vârstă de 82 de ani, a fost criticată rapid pe Twitter, unde abonaţii au început să posteze fotografii cu scaune goale, creând o tendinţă denumită imediat "Eastwooding".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici