Ordinul de arest la domiciliu pentru Benazir Bhutto, suspendat

Autorităţile pakistaneze au suspendat, în cursul nopţii de joi spre vineri, ordinul de arest la domiciliu sub care fusese plasată fostul premier Benazir Bhutto, a declarat un oficial provincial de rang înalt, citat de AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Ordinul de arest la domiciliu pentru Benazir Bhutto, suspendat

Ordinul de arest la domiciliu pentru Benazir Bhutto, suspendat

"Ordinul de plasare sub arest la domiciliu a fost suspendat, dar ea este vizată în continuare de supravegherea poliţiei", a declarat Khusro Pervaiz, secretarul de Interne al provinciei Pendjab a cărei capitală este oraşul Lahore.

Fostul premier Benazir Bhutto a fost plasată sub arest la domiciliu în cursul nopţii de luni spre marţi, la Lahore, de către autorităţile care încercau astfel să o împiedice să participe la o manifestaţie, sub pretextul că aceasta ar fi vizată de posibile atentate sinucigaşe. "Din acest motiv a fost plasată sub arest la domiciliu", a adăugat Pervaiz.

Forţele de ordine se află în continuare în apropierea domiciliului fostului premier pentru a-i asigura securitatea, potrivit unor oficiali pakistanezi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici