Ostilităţile din Osetia de Sud au încetat, declară un oficial rus

Ostilităţile din zona de conflict georgiano-osetă au încetat complet, a declarat vineri adjunctul şefului Statului Major al Rusiei, Anatoli Nogoviţin, citat de agenţia Interfax.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Ostilităţile din Osetia de Sud au încetat, declară un oficial rus

Ostilităţile din Osetia de Sud au încetat, declară un oficial rus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nogoviţin a făcut aceste afirmaţii în cadrul unei conferinţe de presă, la Moscova, privind implementarea celor şase puncte ale acordului de încetare a focului, aprobat de ambele părţi, cu medierea preşedintelui francez Nicolas Sarkozy.

"Primul principiu, să nu se recurgă la utilizarea forţei, este în general respectat. Cel de-al doilea prevede încetarea ostilităţilor. Nu v-am spus astăzi (vineri, n. red.) despre nici un foc de armă. Au încetat", a spus Nogoviţin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici