Panică la bordul unui avion, după ce un pasager s-a îmbarcat cu o mască de gaze pe faţă. Ce a urmat - FOTO

Un bărbat a fost dat jos de la bordul unui avion, în SUA, pentru că a refuzat să-şi dea jos o mască de gaze după ce a stârnit panică în rândul pasagerilor, scrie BBC. Bărbatul se afla la bordul unei aeronave American Airlines, care urma să decoleze de la Houston cu destinaţia Dallas.

7477 afișări
Imaginea articolului Panică la bordul unui avion, după ce un pasager s-a îmbarcat cu o mască de gaze pe faţă. Ce a urmat - FOTO

Sursa FOTO: Twitter @ThePlatypusesTX

Personalul aeronavei i-a cerut să-şi dea jos masca de gaze după ce mai mulţi pasageri au început să se plângă, dar bărbatul a refuzat. Zborul a avut o întâziere de aproape o oră. 

Bărbatului i-a fost oferită o altă rută de zbor, acesta urcându-se la bordul avionului fără mască. 

„Am ridicat privirea şi am văzut un tip care purta o mască de gaze pe faţă, ceea ce era destul de ciudat”, a spus unul dintre pasageri.

„Imediat după ce bărbatul s-a îmbarcat, oamenii aşezaţi pe locurile din spate ale aeronavei au început să vorbească”, a adăugat pasagerul. 

„Nu puteai să-i vezi faţa. Nu puteai identifica nicio trăsătură. Oamenii erau îngrijoraţi că s-ar fi strecurat la bord şi că purta masca pentru siguranţa proprie”, a continuat martorul. 

În cele din urmă, s-ar părea că masca de gaze avea legătură cu noul coronavirus, care a ucis deja 427 la nivel global. 

„Totuşi, am observat că masca nu avea filtru, ceea ce nu părea logic deloc”, a conchis pasagerul, potrivit BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici