Papa Francisc va efectua o vizită în Statele Unite în 2015

Papa Francisc intenţionează să efectueze o vizită în Statele Unite în anul 2015, dar deocamdată nu a fost stabilit programul exact, afirmă surse de la Vatican, citate de site-ul postului CNN.

94 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc va efectua o vizită în Statele Unite în 2015

Papa Francisc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Programul exact al vizitei nu a fost stabilit, dar Suveranul Pontif intenţionează să meargă în Statele Unite în 2015, precizează sursele citate de CNN.

Anunţul intervine în contextul vizitei pe care preşedintele SUA, Barack Obama, urmează să o efectueze la Vatican pe 27 martie, în cadrul unui turneu european.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici