Pariu pe un milion de dolari că NATO are planuri împotriva Rusiei!

Dmitri Rogozin, ambasadorul Rusiei la NATO, a promis că va oferi un milion de dolari oricui va dovedi caracterul paşnic al proiectelor Alianţei Nord-Atlantice faţă de Rusia, potrivit blogului său personal, relatează RIA Novosti în pagina electronică.

70 afișări
Imaginea articolului Pariu pe un milion de dolari că NATO are planuri împotriva Rusiei!

Dmitri Rogozin, ambasadorul Rusiei la NATO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ofer un milion de dolari oricui îmi va dovedi că NATO nu are proiecte militare împotriva Rusiei", scrie Rogozin în limbile rusă şi engleză pe blogul său, fără a preciza provenienţa acestei sume şi procedeul prin care îl va recompensa pe câştigătorul acestui concurs improvizat.

Pentru moment, niciunul din cei 3.686 de vizitatori ai blogului său nu a reacţionat.

Anterior, ambasadorul rus la NATO a anunţat într-un interviu pentru un post rus de radio că se îndoieşte de cuvintele secretarului general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, care afirmase că Alianţa nu este un adversar al Rusiei.

"Sunt sigur că secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, afirmă cu toată sinceritata că NATO nu este un adversar al Rusiei. Este posibil ca el personal să creadă acest lucru. Problema este că, după Gorbaciov, Rusia s-a schimbat mult. Dacă ultimii lideri sovietici aveau naivitatea de a crede în declaraţiile verbale, negociatorii ruşi moderni nu o au", a insistat Rogozin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici