Pasageri, blocaţi într-un tren în Marea Britanie după ce o femeie a anunţat poliţia că a văzut un leu

Mai mulţi pasageri au fost blocaţi la bordul unui tren duminică, timp de două ore, în Gara Shepley din Yorkshire (nordul Angliei), în timp ce poliţia, care a fost alertată de o femeie că a văzut un leu în libertate, a căutat animalul în împrejurimi.

234 afișări

Poliţia din West Yorkshire a primit duminică, la ora locală 15.30 (17.30, ora României), un apel de la o femeie care a raportat că a văzut un leu în timp ce conducea prin Shepley, lângă Huddersfield, relatează The Guardian în ediţia electronică.

Poliţiştii afirmă că li s-a părut că femeia era sinceră, dar, după două ore de căutări cu un elicopter şi 12 poliţişti, ancheta s-a închis fără ca leul să fie descoperit sau văzut din nou.

"Am primit informaţii neconfirmate despre un leu sau un pui de leu în zonă. Am trimis ofiţeri să caute în împrejurimi. Nu s-a confirmat nimic şi nu am localizat pe nimeni care să fi raportat pierderea unui animal", a declarat inspectorul Carlton Young.

Într-un mesaj postat pe Twitter, National Rail Enquiries anunţa că "în prezent, pasagerii nu pot să coboare din trenuri, la Shepley, deoarece poliţia a fost informată că este un leu în zonă".

Ulterior a postat un mesaj prin care anunţa că serviciul de transport a fost reluat.

Un elicopter de poliţie a intervenit şi în luna mai, după ce, lângă Hedge End (Southampton) a fost văzut un tigru alb. De asemenea, membri ai personalului de la Grădina Zoologică Marwell au fost solicitaţi să ofere consiliere şi eventual să tranchilizeze animalul, iar participanţii la o partidă de golf au fost evacuaţi. Dar când s-au apropiat de acesta, poliţiştii şi-au dat seama că nu mişcă. Totodată, membrii echipajului elicopterului au stabilit, cu ajutorul echipamentului special, că nu emana căldură. Tigrul s-a dovedit a fi de jucărie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici