Patru pelerini au murit în Arabia Saudită din cauza gripei cu virusul A/H1N1

Patru pelerini aflaţi în Arabia Saudită pentru pelerinajul la Mecca au murit din cauza gripei noi, a anunţat, sâmbătă, Ministerul saudit al Sănătăţii.

18 afișări
Imaginea articolului Patru pelerini au murit în Arabia Saudită din cauza gripei cu virusul A/H1N1

Patru pelerini au murit în Arabia Saudită din cauza gripei cu virusul A/H1N1 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O marocană, un sudanez şi un indian, în vârstă de peste 70 de ani, şi o tânără nigeriană de 17 ani au murit în timpul pelerinajului, a precizat Ministerul Sănătăţii, citat de agenţia oficială SPA.

Potrivit comunicatului, cei patru pelerini nu respectaseră "recomandările anunţate, în principal vaccinarea împotriva gripei noi".

Câteva sute de mii de pelerini din întreaga lume se află în Arabia Saudită în vederea pelerinajului în oraşele sfinte Mecca şi Medina, care va atinge punctul culminant joi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici