Peste 1.000 de prizonieri ucraineni au fost trimişi în Rusia pentru a fi judecaţi

  • Aproximativ 2.000 de soldaţi ucraineni vor fi anchetaţi în Rusia
  • Militarii au fost capturaţi în timpul luptelor din Ucraina
  • Kievul solicită returnarea soldaţilor într-un schimb de prizonieri, însă Moscova a refuzat categoric
2498 afișări
Imaginea articolului Peste 1.000 de prizonieri ucraineni au fost trimişi în Rusia pentru a fi judecaţi

Sursa foto: Profimedia

Militarii ucraineni care s-au predat în oraşul Mariupol au fost transferaţi în Rusia pentru a fi judecaţi, relatează Reuters.

Kievul a solicitat deja predarea tuturor celor aproximativ 2.000 de militari prinşi la uzina Azovstal printr-un schimb de prizonieri, dar unii parlamentari ruşi au insistat ca aceştia să fie judecaţi.

"O parte din militarii capturaţi la Azovstal au fost aduşi în Rusia. Vor fi anchetaţi, se va stabili ce rol au îndeplinit şi în consecinţă vor fi judecaţi", au declarat oficiali ruşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici