Peste 40 de persoane din Parlamentul European sunt infectate cu noul coronavirus. Plenara de la Strasbourg nu se mai ţine fizic şi votarea are loc online

  • Plenara de la Strasbourg nu va mai avea loc fizic şi eurodeputaţii vor putea vota online, după ce au fost depistate peste 40 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, potrivit unor declaraţii din conducerea Parlamentului European.
  • Marţi, 13 octombrie, preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, decidea ca 80% dintre angajaţii insituţiei să intre în regim de telemuncă.
417 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de persoane din Parlamentul European sunt infectate cu noul coronavirus. Plenara de la Strasbourg nu se mai ţine fizic şi votarea are loc online

Peste 40 de persoane din Parlamentul European sunt infectate cu noul coronavirus. Plenara de la Strasbourg nu se mai ţine fizic şi votarea are loc online

Plenara de la Strasbourg nu va mai avea loc fizic şi eurodeputaţii vor putea vota online, după ce au fost depistate peste 40 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, potrivit unor declaraţii din conducerea Parlamentului European.

Ratele de infectare în Belgia şi Franţa, unde se află şi cele două sedii principale ale Parlamentului European, sunt în creştere. Din această cauză, regulile care reglementeaza accesul în sediile Parlamentului European devin stricte: numai staff-ul şi europarlamentarii care participă la şedinţe importante, precum negocierile cu Comisia Europeană şi Consiliul UE, vor avea accesul permis.

Marţi, 13 octombrie, preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, decidea ca 80% dintre angajaţii insituţiei să intre în regim de telemuncă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici