Peste 800 de noi cazuri în ţara cu cele mai drastice măsuri împotriva COVID-19

În Israel, 803 de cetăţeni au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus sâmbătă, a raportat guvernul, precizează The Guardian.

2180 afișări
Imaginea articolului Peste 800 de noi cazuri în ţara cu cele mai drastice măsuri împotriva COVID-19

Peste 800 de noi cazuri în ţara cu cele mai drastice măsuri împotriva COVID-19

Ministerul Sănătăţii din Israel a raportat că sunt în total 11.189 de cazuri active. 331 de persoane au murit şi 86 sunt în stare critică, dintre care 29 sunt intubaţi.
 
Mii de oameni din Israel au fost trimişi carantină după reluarea unui program contencios de supraveghere telefonică, citează cotidianul The Times of Israel. Peste 30.000 de persoane au fost notificate că trebuie să intre în carantină, începând cu săptămâna următoare. 
 
Israel a fost una dintre ţările care au introdus cele mai severe măsuri de restricţii pentru a preveni răspândirea coronavirusului. 
 
„Măsura carantinei li se va aplica tuturor persoanelor care sosesc în puncte vamale israeliene. Cetăţenii străini care vor să intre în Israel vor fi întrebaţi dacă au spaţiu pentru a sta în carantină 14 zile. În cazul în care nu pot demonstra că au la dispoziţie spaţii de carantină în Israel, străinii vor fi repatriaţi”, a comunicat Ministerul israelian al Sănătăţii, acum patru luni. 
 
În luna martie, ministrul israelian de Interne, Aryeh Deri, a explicat că toţi cetăţenii israelieni care ajuns la puncte vamale vor fi plasaţi imediat în carantină timp de 14 zile. Pentru străini, decizia va deveni efectivă peste 72 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici