Peste zece mii de persoane protestează în oraşul german Stuttgart împotriva restricţiile antiepidemice

  • Peste zece mii de persoane protestează în oraşul german Stuttgart faţă de restricţiile antiepidemice.
  • Organizatorii estimează că sunt circa 6.000 de protestatari.
  • Manifestanţii nu poartă măşti medicale şi cer respectarea drepturilor individuale
1881 afișări
Imaginea articolului Peste zece mii de persoane protestează în oraşul german Stuttgart împotriva restricţiile antiepidemice

Foto: Profimedia

Peste 10.000 de persoane, potrivit poliţiei, s-au adunat sâmbătă în centrul oraşului german Stuttgart pentru a protesta faţă de restricţiile antiepidemice, informează publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.
 
Mitingul de protest se desfăşoară în zona Bad Cannstatt din Stuttgart. Conform organizatorilor, la protest participă aproximativ 6.000 de persoane, în timp ce forţele de ordine au estimat că sunt circa 2.500 de manifestanţi.
 
Demonstraţia este organizată de Mişcarea "Gândire Laterală", care contestă restricţiile antiepidemice. Pe pancartele protestatarilor scrie: "Unde sunt unitatea, drepturile şi libertatea?" şi "Suntem în război! Partidele şi instituţiile împotriva cetăţenilor!.
 
Demonstranţii nu poartă măşti medicale şi nu respectă distanţa de siguranţă recomandată pentru evitarea contagierii.
 
Tot în Stuttgart s-au adunat unii contrademonstranţi, iar autorităţile depun eforturi pentru evitarea confruntărilor între cele două grupuri de manifestanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici