Piloţii companiei British Airways au anulat greva programată pentru 27 septembrie

Piloţii companiei aeriene British Airways au anunţat miercuri că vor anula greva programată pentru data de 27 septembrie, pentru a se asigura că există suficient timp de negociere în urma grevei anterioare de 48 de ore, relatează Euronews.

137 afișări
Imaginea articolului Piloţii companiei British Airways au anulat greva programată pentru 27 septembrie

Piloţii companiei British Airways au anulat greva programată pentru 27 septembrie

„Cineva trebuie să preia iniţiativa pentru a soluţiona disputa şi având în vedere că British Airwaya nu dă niciun semn, piloţii s-au hotărât să acţioneze responsabil”, a declarat Brian Strutton, secretarul general al Uniunii Piloţilor BALPA.

„Este o încercare onestă de a oferi timp pentru discuţii, de aceea am anulat greva din data de 27 septembrie”, a adăugat acesta.

Compania aeriană a început deja să informeze pasagerii în legătură cu greva din 27 septembrie şi de posibilitatea ca zborurile acestora să fie anulate, după ce a fost criticată dur pentru modul în care a gestionat relaţia cu clienţii în cadrul grevei precedente.

Peste 1.700 de zboruri au fost anulate în urma grevei precedente, care a avut loc în perioada 9-10 septembrie.

Piloţii British Airways (BA) au notificat luna trecută compania aeriană că urmează trei zile de grevă în luna septembrie, prima situaţia de acest fel în cadrul uniunii piloţilor BA.

Piloţii companiei aeriene sunt nemulţumiţi de salarii, considerând că British Airways ar trebui să împartă mai mult din profituri cu angajaţii. Compania aeriană a anunţat că acţiunea de protest a piloţilor este nejustificată şi că oferta salarială este corectă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici