Planul de asistenţă de 1900 miliarde de dolari cerut de Joe Biden merge înainte. Nancy Pelosi: "Sper că în cel mult două săptămâni vom trimite ceva Senatului"

  • Nancy Pelosi speră că planul de asistenţă cerut de Joe Biden va fi aprobat în două săptămâni de Camera Reprezentanţilor
  • Preşedintele Camerei Reprezentanţilor: "Sper că în cel mult două săptămâni vom trimite ceva Senatului"
  • Joe Biden cere un plan de 1.900 de miliarde de dolari pentru măsuri de asistenţă economică, socială şi medicală
526 afișări
Imaginea articolului Planul de asistenţă de 1900 miliarde de dolari cerut de Joe Biden merge înainte. Nancy Pelosi: "Sper că în cel mult două săptămâni vom trimite ceva Senatului"

Nancy Pelosi speră că planul de asistenţă cerut de Joe Biden va fi aprobat rapid de Camera Reprezentanţilor

Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, a exprimat speranţa, vineri, că noul plan de asistenţă financiară, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, solicitat de preşedintele Joseph Biden, ar putea fi aprobat în următoarele două săptămâni, după care proiectul va ajunge în Senat.

"Sper că în cel mult două săptămâni vom trimite ceva Senatului", a declarat Nancy Pelosi, după o întrevedere la Casa Albă cu Joseph Biden.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor a notat, potrivit publicaţiei The Hill, că noul plan de asistenţă financiară trebuie aprobat înainte de termenul de 15 martie, când expiră anumite programe de asistenţă socială şi economică.

Unii lideri republicani din Congres par să nu susţină aprobarea rapidă a noului plan de asistenţă socială şi economică, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari. Administraţia Donald Trump a aplicat deja un plan de asistenţă socială şi economică în valoare de 900 de miliarde de dolari. Republicanii au propus aprobarea etapizată a noului plan de stimulare.

Preşedintele Joseph Biden a reiterat apelul pentru aprobarea rapidă a planului de asistenţă. "Intenţionez să acţionez rapid. Aş vrea să fac acest lucru cu susţinerea republicanilor. Am avut întâlniri cu republicanii, sunt unii oameni deosebiţi care vor să facă ceva. Dar nu vor să meargă atât de departe cum cred eu că ar trebui", a declarat Joseph Biden după întrevederea cu Nancy Pelosi.

Noul preşedinte al Statelor Unite cere fonduri în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, pentru acordarea de indemnizaţii sociale americanilor afectaţi de pandemie, pentru accelerarea campaniei de vaccinare, pentru redeschiderea şcolilor, suplimentarea bugetelor statale şi locale şi pentru majorarea salariului minim federal la nivelul de 15 dolari pe oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici