Poliţia din Dubai confiscă 93 kg de cocaină în valoare de 52 milioane de dolari

Poliţia din Dubai a confiscat 93 kg de cocaină cu o valoare de 52,3 milioane de dolari provenită din Brazilia, a transmis miercuri presa locală.

180 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Dubai confiscă 93 kg de cocaină în valoare de 52 milioane de dolari

Poliţia din Dubai confiscă 93 kg de cocaină în valoare de 52 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Drogurile care tranzitau Dubaiul către alte destinaţii se aflau în trei valize confiscate la sediul unei companii din emirat, a adăugat cotidianul Al-Bayan.

Este cea mai mare captură de droguri din Orientul Mijlociu în acest an, conform ziarului care raportează iniţierea unei anchete în colaborare cu autorităţile braziliene.

Vama din Dubai anunţă periodic capturi de droguri în acest emirat, unul dintre cei şapte membre ale federaţiei Emiratelor Arabe Unite unde legislaţia privind stupefiantele este foarte strictă. Traficul de droguri este pedepsit cu moartea, sentinţă comutată adesea la închisoarea pe viaţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici