Poliţia olandeză a arestat 154 de suporteri de fotbal pentru scandări antisemite

Poliţia olandeză a arestat sâmbătă, la Amsterdam, 154 de suporteri de fotbal din cauza intonării de scandări antisemite, se arată într-un comunicat al poliţiei

205 afișări
Imaginea articolului Poliţia olandeză a arestat 154 de suporteri de fotbal pentru scandări antisemite

Poliţia olandeză a arestat 154 de suporteri de fotbal pentru scandări antisemite

Potrivit comunicatului, fanii fotbalului au fost avertizaţi de mai multe ori să nu mai cânte în timp ce se îndreptau cu metroul spre Johan Cruijff Arena.
 
Suporterii au fost arestaţi după ce au ajuns la staţia Strandvliet, se arată în comunicat.
 
Arestările au avut loc în aceeaşi zi în care Ajax şi AZ Alkmaar jucau un meci la arenă, scrie CNN
 
Comunicatul poliţiei nu a precizat ce echipă susţineau fanii reţinuţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici