Poliţie: Un tânăr afgan în vârstă de 19 ani, presupusul autor al atacului de la Amsterdam

Poliţia olandeză a anunţat că presupusul autor al atacului cu cuţitul din gara centrală de la Amsterdam este un afgan în vârstă de 19 ani, care are permis de rezidenţă în Germania, acesta fiind împuşcat de forţele de ordine după ce a înjughiat două persoane, informează site-ul postului ABC News.

1108 afișări
Imaginea articolului Poliţie: Un tânăr afgan în vârstă de 19 ani, presupusul autor al atacului de la Amsterdam

Poliţie: Un tânăr afgan în vârstă de 19 ani, presupusul autor al atacului de la Amsterdam

Cele două victime au fost spitalizate, acestea prezentând răni serioase, care însă nu le pun vieţile în pericol, au anunţat autorităţile.

Suspectul a fost şi el internat în spital, unde a şi fost audiat de anchetatori.

Potrivit autorităţilor, individul pare că şi-a ales la întâmplare victimele şi anchetatorii iau în considerare toate scenariile, inclusiv posibilitatea unui atac extremist.

"Victimele nu au fost alese deliberat ori cu un motiv clar (...) Investigaţia este încă în curs de desfăşurare şi toate scenariile rămân deschise pentru echipa de anchetatori", au anunţat autorităţile de la Amsterdam.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici