Poliţiştii ruşi spun că au găsit un alt copil crescut de câini

Poliţia din extremul orient rusesc afirmă că a găsit un alt copil crescut de câini, după ce, la sfârşitul lunii mai, doi părinţi din Siberia au fost acuzaţi că şi-au neglijat fiica de cinci ani, care a fost crescută de câini, relatează RIA Novosti, citând postul de televiziune Ren TV.

50 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii ruşi spun că au găsit un alt copil crescut de câini

În luna mai, poliţia din Tchita a găsit o fetiţă de cinci ani crescută de câini, pe care prea a numit-o Mowgli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urmă cu câteva zile, poliţia a găsit-o pe Veronika Tishchenko (şase ani), într-o casă alături de trei adulţi, în oraşul Vyazemsky, din Teritoriul Khabarovsk.

Fetiţa nu ştie să vorbească. Ea şi-a petrecut timpul jucându-se cu câinii, în curtea casei sale. În urmă cu doi ani, fratele său a fost omorât de câini, în grădină.

Fetiţa a fost transferată într-un centru social de reabilitare, unde medicii au spus că este în stare bună de sănătate, însă că, din punct de vedere al dezvoltării psihice, este la nivelul unui copil de doi ani şi jumătate.

Mama lui Veronika s-ar fi dus, în urmă cu câteva zile, într-o pădure din apropiere să culeagă fructe, fără a spune când se va întoarce.

La sfârşitul lunii mai, Poliţia din Tchita, estul Siberiei, a acuzat doi părinţi că şi-au lăsat fiica, în vârstă de cinci ani, să fie crescută de câini. Fata, numită Mowgli de presă, este în prezent internată într-un centru social de reabilitare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici