Premieră: echipa din Las Vegas a câştigat Liga americană de hochei

Echipa Vegas Golden Knights a câştigat marţi seară Liga Naţională de Hochei (NHL) după ce a învins formaţia Florida Panthers. Jucătorii din Las Vegas au câştigat, în premieră, competiţia cunoscută şi sub numele de Cupa Stanley.

279 afișări
Imaginea articolului Premieră: echipa din Las Vegas a câştigat Liga americană de hochei

Vegas Golden Knights, Facebook

Meciul de marţi s-a desfăşurat în Las Vegas. Gazdele s-au impus clar, scor 9-3, şi au câştigat seria de meciuri din finală cu scorul general 4-1. Fanii au sărbătorit victoria pe străzile din oraş.

Vegas Golden Knights este o echipă înfiinţată în urmă cu doar şase ani. Victoria din finală a confirmat previziunea îndrăzneaţă a proprietarului clubului din Nevada, Bill Foley, care a spus la înfiinţare că echipa va câştiga o Cupă Stanley în primele şase sezoane.

Las Vegas a debutat în NHL în 2017. Chiar în primul sezon, Golden Knights a ajuns în finala Cupei Stanley, unde a pierdut în faţa celor de la Washington Capitals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici