Premierul estonian afirmă că a fost oprită „o operaţiune hibridă” a Rusiei în ţara baltică

Premierul Estoniei, Kaja Kallas, a arătat, marţi, că ţara sa a reuşit să oprească ”o operaţiune hibridă” a serviciilor de securitate ruseşti pe teritoriul estonian.

281 afișări
Imaginea articolului Premierul estonian afirmă că a fost oprită „o operaţiune hibridă” a Rusiei în ţara baltică

Premierul estonian afirmă că a fost oprită „o operaţiune hibridă” a Rusiei în ţara baltică

„Ştim că Kremlinul ţinteşte toate societăţile noastre democratice”, a arătat Kallas, într-o postare pe reţeaua de socializare X, potrivit Reuters.

Radiodifuzorul public ERR a informat că serviciul de securitate internă al Estoniei, ISS, a reţinut 10 persoane.

Potrivit sursei citate, cele 10 persoane au fost reţinute în cadrul unei anchete legate de vandalizarea, anul trecut, a unei maşini aparţinând ministrului de Interne al Estoniei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici