Premierul polonez: Atacul împotriva voluntarilor „pune la încercare solidaritatea cu Israelul”

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat că atacul în urma căruia au murit şapte lucrători umanitari a pus la încercare solidaritatea ţării sale cu Israelul.

335 afișări
Imaginea articolului Premierul polonez: Atacul împotriva voluntarilor „pune la încercare solidaritatea cu Israelul”

Premierul polonez: Atacul împotriva voluntarilor „pune la încercare solidaritatea cu Israelul”

Mesajul lui Donald Tusk a fost publicat pe platforma X şi a fost adresat prim-ministrului Israelului, Benjamin Netanyahu, şi ambasadorului Israelului în Polonia, Yacov Livne.

Tusk a spus că „marea majoritate a polonezilor şi-au arătat solidaritatea deplină cu Israelul după atacul Hamas”, potrivit Sky News.

„Astăzi puneţi această solidaritate la o încercare foarte grea. Atacul tragic asupra voluntarilor trezeşte o furie de înţeles”, a scris Tusk.

Israelienii au declarat că atacul în care a murit şi un cetăţean polonez, a fost „neintenţionat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici