Premierul Sloveniei, Alenka Bratusek, va demisiona

Premierul Sloveniei, Alenka Bratusek, a anunţat că luni îşi va prezenta demisia, exprimând speranţa că alegeri parlamentare anticipate vor fi organizate în luna iunie.

133 afișări
Imaginea articolului Premierul Sloveniei, Alenka Bratusek, va demisiona

Premierul Sloveniei, Alenka Bratusek, va demisiona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am convenit asupra faptului că cel mai bun lucru pentru Slovenia ar fi organizarea alegerilor anticipate cât mai curând; de aceea, luni, îl voi informa pe preşedintele Parlamentului în legătură cu demisia mea", a declarat Alenka Bratusek.

Bratusek sugerase că va demisiona săptămâna trecută, după ce a pierdut conducerea partidului Slovenia Pozitivă (PS) în faţa rivalului ei, Zoran Jankovici, primarul capitalei slovene.

Premierul a precizat că principalele formaţiuni politice sunt de acord cu organizarea alegerilor parlamentare anticipate pe 22 iunie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici