Preşedinte obligat de judecător să poarte mască în public. Unde se întâmplă

Un judecător brazilian i-a ordonat preşedintelui Jair Bolsonaro să poarte mască în spaţiile publice din capitala ţării, transmite BBC.

6479 afișări
Imaginea articolului Preşedinte obligat de judecător să poarte mască în public. Unde se întâmplă

Preşedinţe obligat de judecător să poarte mască în public. Unde se întâmplă

Judecătorul Renato Borelli a declarat că Jair Bolsonaro riscă o amendă de 2.000 de reali (387 de dolari) pe zi dacă va continua să ignore ordonanţa emisă pentru a încetini răspândirea noului coronavirus.
 
Preşedintele Braziliei a ignorat în mai multe rânduri normele sanitare şi regulile de distanţare socială într-o perioadă în care Brazilia a devenit a doua ţară cea mai afectată din lume de pandemia COVID-19, fiind înregistrate până în prezent peste 50.000 de decese.
 
 
Brazilia a trecut de 1 milion de cazuri de coronavirus şi are aproape 50.000 de decese, potrivit datelor publicate de Ministerului Sănătăţii. Ţara este a doua din lume care trece acest prag după SUA, relatează Reuters. Ministerul Sănătăţii a declarat că totalul este situat acum la 1.032,913, cu peste 50.000 de noi cazuri de infectare în 24 de ore.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici