Preşedintele Donald Trump va efectua marţi o vizită în statul american Texas

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, va efectua, marţi, o vizită în Texas, pentru a analiza eforturile autorităţilor în contextul în care statul este afectat de uraganul Harvey, a declarat Sarah Huckabee Sanders, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, informează site-ul postului CNN.

203 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Donald Trump va efectua marţi o vizită în statul american Texas

Preşedintele Donald Trump va efectua marţi o vizită în statul american Texas

"Coordonăm aspectele de logistică cu oficialii de stat şi locali şi în momentul în care sunt finalizate detaliile vă vom informa", a declarat Sarah Huckabee Sanders.

Locurile care urmează să fie vizitate de Trump nu au fost încă stabilite, însă este de aşteptat ca preşedintele american să evite zonele afectate cel mai grav de uragan, au declarat surse familiare cu planul Casei Albe.

Administraţia prezidenţială înclină spre organizarea unei vizite în San Antonio şi intenţionează să evite oraşul Houston, grav afectat de inundaţii.

Cel puţin cinci persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite în statul american Texas după trecerea Uraganului Harvey, anunţă autorităţile regionale

Douăsprezece districte din statul Texas se confruntă cu inundaţii de proporţii, iar cinci persoane au decedat, în oraşul Houston şi în localitatea Rockport.

Uraganul Harvey, de categoria 4, a generat ploi torenţiale şi rafale de vânt cu viteze de până la 210 km/h în statul Texas, distrugând case, maşini şi provocând inundaţii de amploare.

Peste 1.000 de persoane au fost salvate de echipele de intervenţie.

Numeroase zone din oraşul Houston sunt inundate, în contextul în care în ultimele 24 de ore s-au înregistrat precipitaţii de sute de litri pe metrul pătrat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici