Preşedintele filipinez Duterte are „încredere imensă“ în vaccinul Rusiei anti-Covid. Se oferă să-l testeze personal

  • Rodrigo Duterte are „încredere imensă“ în vaccinul anti-Covid-19 făcut de Rusia.
  • Preşedintele filipinez s-a oferit chiar voluntar pentru ca vaccinul să fie testat pe propria persoană.
  • Biroul său a spus marţi că statul Filipinez este pregătit să lucreze cu Rusia la testarea, furnizarea şi fabricarea vaccinului.
375 afișări
Imaginea articolului Preşedintele filipinez Duterte are „încredere imensă“ în vaccinul Rusiei anti-Covid. Se oferă să-l testeze personal

Profimedia

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte a lăudat eforturile Rusiei de a dezvolta un vaccin împotriva coronavirusului şi s-a arătat dispus să participe la testarea clinică a acestuia, salutând în acelaşi timp oferta de livrare primită din partea Moscovei, despre care a spus că se aşteaptă să fie gratuită, scrie Reuters.
 
Îi voi spune preşedintelui Putin că am încredere imensă în studiile lui de combatere a Covid şi cred că vaccinul pe care l-a produs este într-adevăr bun pentru oameni“, a spus Duterte, luni seara, într-o apariţie TV.
 
Pentru a elimina temerile populaţiei, Duterte s-a oferit să fie voluntar atunci când vaccinul rusesc va ajunge în ţara sa: ”Pot fi primul pe care să fie experimentat (vaccinul – n.r.)“.
 
Trebuie ştiut că Rusia aşteaptă aprobarea din partea autorităţilor de reglementare pentru un potenţial vaccin împotriva Covid-19 luna aceasta şi este gata să-l furnizeze în Filipine sau să facă echipă cu o companie locală pentru fabricarea lui în masă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici