Preşedintele rus Vladimir Putin solicită Europei să rămână unită

Vladimir Putin, preşedintele rus, a declarat că Europa trebuie să fie unită în pofida încercărilor de a ridica numeroase ziduri, informează Tass.

16889 afișări
Imaginea articolului Preşedintele rus Vladimir Putin solicită Europei să rămână unită

Preşedintele rus Vladimir Putin solicită Europei să rămână unită (Imagine: Hepta)

Putin a făcut aceste declaraţii în faţa unei audienţe formate din studenţii prestigioasei universităţi de stat din Moscova, Lomonosov.

Acesta l-a citat în cadrul discursului său pe scriitorul rus Lev Tolstoi, cunoscut pentru romanul său ”Război şi pace”, afirmând că ”nu există nimic mai nefiresc decât războiul”.

”Cel mai natural lucru este să-ţi aminteşti despre această tragedie şi să faci tot ce stă în putinţă pentru ca nimic de genul acesta (războiul, not. red) să nu mai aibă loc vreodată”, a subliniat Putin.

”Bineînţeles este foarte important ca justiţia să fie favorabilă celor care au dispărut”, a adăugat acesta.

”Oamenii ar trebui mereu să-şi amintească că istoria este scrisă de cei care sunt în viaţă, dar aceştia nu ar trebui să uite niciodată de cei care le-au oferit această posibilitate”, a mai afirmat preşedintele rus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici