Donald Trump cere oprirea crimelor din Chicago, avertizând cu trimiterea autorităţilor federale

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a ameninţat că va trimite autorităţile federale în oraşul Chicago dacă poliţia metropolitană nu va reuşi stoparea violenţelor, relatează site-ul cotidianului USA Today.

9242 afișări
Imaginea articolului Donald Trump cere oprirea crimelor din Chicago, avertizând cu trimiterea autorităţilor federale

Donald Trump cere oprirea crimelor din Chicago, avertizând cu trimiterea autorităţilor federale (Imagine: Hepta)

În Chicago au avut loc 762 de crime şi 4.300 de incidente cu arme de foc în 2016.

În anul 2017, până luni se înregistraseră 42 de crime.

"Dacă oraşul Chicago nu va pune capăt carnagiului aflat în curs - 228 de atacuri armate şi 42 de crime comise în 2017 (cu 24% mai multe decât în 2016) -, voi trimite autorităţile federale!", a avertizat Donald Trump într-un mesaj transmis prin Twitter.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici