Preşedintele unui stat se află în carantină după vizita în China

Preşedintele Mongoliei a intrat în carantină după o vizită în China, ministrul mongol de Externe şi ambasadorul ţării în China urmând să fie şi ei izolaţi timp de două săptămâni, conform rt.com.

2041 afișări
Imaginea articolului Preşedintele unui stat se află în carantină după vizita în China

Preşedintele unui stat se află în carantină după vizita în China

Preşedintele Mongoliei, Khaltmaagiin Battulga, şi întreaga lui delegaţie au intrat în carantină după o vizită de o zi în China. Şeful statului mongol s-a întâlnit la Beijing cu omologul Xi Jinping şi a donat Chinei 30.000 de oi pentru a susţine eforturile de combatere a coronavirusului.

La întoarcere, Battulga a fost testat pentru coronavirus şi a intrat două săptămâni în carantină, ca precauţie. Printre ceilalţi oficiali vizaţi de aceeaşi măsură se numără ministrul mongol de Externe, ambasadorul ţării în China şi şeful departamentului pentru urgenţe naţionale.

În China, numărul cazurilor de infecţie cu coronavirus este de 78.824, iar cel al morţilor este de 2.788.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici