Presupusul autor al atentatului din Bulgaria avea între 25 şi 30 de ani

Presupusul autor al atentatului sinucigaş din Bulgaria avea între 25 şi 30 de ani, anunţă medicul legist Galina Mileva, care a participat la autopsie, deşi iniţial autorităţile anunţaseră că suspectul avea 36 de ani.

139 afișări
Imaginea articolului Presupusul autor al atentatului din Bulgaria avea între 25 şi 30 de ani

Presupusul autor al atentatului din Bulgaria avea între 25 şi 30 de ani

"Avea între 25 şi 30 de ani. Un bărbat foarte tânăr", a declarat medicul de la Spitalul din Burgas.

Iniţial, Ministerul de Interne anunţase că presupusul autor al atentatului avea 36 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici