Prigojin: Ministrul rus al apărării este incompetent

Grupul Wagner nu va semna niciun contract cu Ministerul rus al Apărării, care este condus de un ministru „incapabil să-şi gestioneze corect formaţiunile militare”: patronul lui Wagner, Evgheni Prigojin, scrie pe Telegram, răspunzând celor care i-au cerut informaţii pe un decret emis de ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, prin care toţi voluntarii sunt obligaţi să semneze un contract cu ministerul.

435 afișări
Imaginea articolului Prigojin: Ministrul rus al apărării este incompetent

Ministrul rus al Apărării, Şoigu

„Ordinele şi decretele emise de Şoigu se aplică angajaţilor Ministerului Apărării şi ai Armatei”, a răspuns Prigojin.

Wagner Pmc nu va semna niciun contract cu Şoigu. Wagner este integrat organic în sistemul general, Wagner îşi coordonează acţiunile cu generalii din stânga şi din dreapta, cu comandanţii de unităţi, are cea mai profundă experienţă şi este o structură extrem de eficientă.

„Din păcate, majoritatea unităţilor militare nu au această eficienţă, iar asta tocmai din cauza incapacităţii lui Şoigu de a gestiona corect formaţiunile militare. Prin urmare, ceea ce va scrie cu decrete sau ordine se aplică doar Ministerului Apărării şi celor care fac parte din acesta.

Ce se poate întâmpla după acea comandă, nu ni se va da nicio armă şi muniţie. Vom decide, după cum se spune, când va veni tunetul, vor veni în fugă să aducă arme şi muniţie şi să ceară „ajutor””, continuă Prigojin, supărat că n-a primit muniţia cerută la Bahmut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici