Primăria oraşului New York anunţă reduceri bugetare drastice

Primarul oraşului New York, Michael Bloomberg, a avertizat că va face "alegeri drastice" în privinţa bugetului, anticipând reduceri de cheltuieli şi chiar un val de concedieri.

23 afișări
Imaginea articolului Primăria oraşului New York anunţă reduceri bugetare drastice

Primarul oraşului New York, Michael Bloomberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bloomberg a declarat duminică într-un discurs radiofonic pe care îl ţine săptămânal "că economia este slăbită, iar sumele rezultate din plata impozitelor au scăzut, din cauza crizei financiare actuale".

Deficitul bugetar al oraşului New York va atinge patru miliarde de dolari până în iunie 2010, a precizat primarul, care a anunţat săptămâna trecută reducerea cheltuielilor cu 1,5 miliarde de dolari, dar şi desfiinţarea a 3.000 de posturi.

"Şi chiar şi cu aceste măsuri, tot nu am rezolvat problema", a adăugat primarul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici