Primarul Kievului spune că Putin a lansat acţiunea care îl „va îngropa”

Anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin privind mobilizarea parţială şi ameninţarea sa cu desfăşurarea de forţe nucleare în Ucraina sunt „procesele care îl vor îngropa", a declarat miercuri primarul din Kiev.

1228 afișări
Imaginea articolului Primarul Kievului spune că Putin a lansat acţiunea care îl „va îngropa”

Primarul Kievului spune că Putin a lansat acţiunea care îl „va îngropa”

"Mobilizarea anunţată de Putin şi ameninţările nucleare nu-l vor ajuta pe agresor în demersul său de a cuceri şi distruge Ucraina şi pe ucraineni", a declarat Vitali Klitschko pe canalul său oficial de Telegram. „Tiranul a lansat în cele din urmă procesele care îl vor îngropa în ţara sa".

"Lumea civilizată trebuie să înţeleagă în sfârşit că răul trebuie distrus complet, şi nu să vorbească despre nişte negocieri de pace iluzorii", a adăugat Klitschko.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici