Primăvara aduce noi probleme pentru ruşi. Inundaţii pe râul Irpin din regiunea Kievului. Ofensiva ruşilor ar putea fi oprită

O înregistrare video cu drona realizată în apropierea satului ucrainean Rakivka arată inundaţii în bazinul râului Irpin, la nord-vest de Kiev. Acest lucru ar putea încetini sau stopa ofensiva ruşilor în Ucraina.

10551 afișări
Imaginea articolului Primăvara aduce noi probleme pentru ruşi. Inundaţii pe râul Irpin din regiunea Kievului. Ofensiva ruşilor ar putea fi oprită

Inundaţii pe râul Irpin din regiunea Kievului. Ofensiva ruşilor ar putea fi oprită

Timp de câteva zile, imaginile din satelit au arătat creşterea nivelului apelor râului Irpin. Acum, o nouă înregistrare video cu drona oferă o imagine mai clară asupra extinderii inundaţiilor în sud.

CNN a verificat autenticitatea videoclipului. Acesta a fost publicat marţi, dar informaţiile tehnice sale arată că fişierul video a fost creat luni.

Videoclipul arată, de asemenea, un tanc rusesc trăgând spre malul estic al râului Irpin.

Armata rusă controlează o mare parte din malul vestic al râului Irpin, în jurul Rakivka, iar armata ucraineană apără nord-vestul Kievului, în jurul Moshchun.

Râul este esenţial pentru înaintarea rusă spre Kiev. Dacă ruşii nu-l pot traversa, nu pot cuceri oraşul dinspre vest.

Nu este clar cum a început inundaţia. Apa nu mai este reţinută de barajul din zonă şi fie porţile au fost deschise intenţionat de ucraineni, fie complexul a fost lovit de o rachetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici