Primele zboruri anulate în Canada din cauza cenuşii vulcanice

Nouă zboruri interne au fost anulate în Canada pentru prima dată luni dimineaţa, la Saint-Jean de Terre-Neuve, în timp ce norul de cenuşă format în urma erupţiei vulcanice din Islanda se apropie de coasta canadiană, a anunţat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, Marie Manning.

31 afișări
Imaginea articolului Primele zboruri anulate în Canada din cauza cenuşii vulcanice

Primele zboruri anulate în Canada din cauza cenuşii vulcanice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acestea sunt primele zboruri interne din America de Nord anulate din cauza norului de cenuşă.

"Un anumit număr de companii au decis, pe baza informaţiilor deţinute, să anuleze zborurile prevăzute pentru luni", a declarat Manning.

Companiile Air Canada, WestJet şi Porter au luat decizia să anuleze zborurile "ca măsură de precauţie", a declarat ea.

"Toată lumea continuă să urmărească situaţia dar nu ne aşteptăm la perturbarea altor zboruri, astăzi, din cauza cenuşii vulcanice", a adăugat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici