Principalul sindicat din Portugalia lansează un apel pentru organizarea unei greve generale

Principalul sindicat din Portugalia, CGTP, a lansat un apel la organizarea unei greve generale pe 27 iunie, în semn de protest faţă de noile măsuri de austeritate solicitate de creditorii internaţionali.

138 afișări
Imaginea articolului Principalul sindicat din Portugalia lansează un apel pentru organizarea unei greve generale

Principalul sindicat din Portugalia lansează un apel pentru organizarea unei greve generale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sindicatul CGTP a decis să convoace o grevă generală pe 27 iunie", a declarat Arménio Carlos, secretarul general al centralei sindicale.

CGTP, apropiat de Partidul Comunist portughez, a organizat două greve generale în cursul anului 2012.

Sindicatul UGT, apropiat de socialişti, va anunţa luni dacă se va ralia mişcării de protest.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici