Prinţ saudit gay, condamnat la detenţie pe viaţă pentru uciderea servitorului într-un atac sexual - VIDEO

Prinţul saudit Saud Abdulaziz bin Nasser Al Saud, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat, marţi, la detenţie pe viaţă pentru uciderea servitorului său într-un atac sexual, ce a avut loc într-un hotel de cinci stele din Londra, relatează The Independent.

359 afișări
Imaginea articolului Prinţ saudit gay, condamnat la detenţie pe viaţă pentru uciderea servitorului într-un atac sexual - VIDEO

Prinţ saudit gay, condamnat la detenţie pe viaţă pentru uciderea servitorului într-un atac sexual

Prinţul, membru al uneia dintre cele mai bogate şi mai puternice dinastii din lume, a fost găsit vinovat de crimă de către juriu, după doar o oră şi 35 de minute de deliberare.

Saud nu a avut nicio reacţie când s-a pronunţat sentinţa.

Verdictul Curţii Supreme înseamnă închisoare de lungă durată pentru prinţ şi sfârşitul stilului său de viaţă de lux, de Playboy, finanţat de familia sa bogată.

Prinţul a fost găsit vinovat de uciderea lui Bandar Abdulaziz, după ce l-a supus mai multe săptămâni la abuz sexual şi psihic. Ei tocmai se întorsesseră de la o petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor atunci când Saud a lansat asaltul feroce.

Prinţul, care consumase şampanie şi cocktail-uri "Sex on the beach", l-a muşcat pe Bandar de obraji în timpul atacului, care a avut loc în dimineaţa de 15 februarie.

Când el a fost arestat, prinţul la început a crezut, în mod greşit, că are imunitate diplomatică, însă statutul său special regal saudit nu l-a putut salva de justiţia britanică, arată jurnalul citat.

Bandar Abdulaziz, un orfan care a fost adoptat de o familie din clasa de mijloc, l-a întâlnit pe prinţ prin intermediul prietenilor, în ultimii trei ani călătorind împreună, până în 15 februarie, când a fost găsit strangulat şi bătut într-o cameră de hotel, din centrul Londrei.

Bărbatul a fost găsit în pat, având leziuni la ochi, buze, dinţi, urechi, cap, gât, spate, coaste şi stomac, precum şi urme de muşcături pe obraji provocate cu "o forţă considerabilă", cu o "conotaţie sexuală evidentă".

Victima a fost subiectul unei serii de atacuri separate înainte de a fi ucis, au spus anchetatorii.

Potrivit imaginilor de la hotel, prinţul îl atacase pe Abdulaziz (32 de ani) în lift, luna anterioară.

Înainte de crimă, seara, Abdulaziz şi prinţul au băut în barul hotelului până spre orele dimineţii. În noaptea aceea, un bărbat care stătea în camera vecină a auzit voci ridicate şi zgomotel puternice, care "sunau ca un mobilier răsturnat".

Prinţul saudit a negat acuzaţiile de crimă, spunând că nu este gay şi că a avut o prietenă în Arabia Saudită, iar el şi Abdulaziz au fost doar prieteni.

Acuzarea a spus însă că are "dovezi destul de concludente că prinţul este fie gay, fie a avut tendinţe homosexuale".

Prinţul, al cărui tată este un nepot al regelui saudit, iar mama sa este fiica regelui, a accesat site-uri ale unei agenţii de escortă şi masaj gay, iar la hotel doi bărbaţi au întreţinut acte sexuale cu sauditul.

În cazul în care prinţul Saud Abdulaziz bin Nasser Al Saud se întoarce vreodată în ţara de origine, el se confruntă cu posibilitatea de a fi executat, nu din cauza crimei, ci pentru că a fi homosexual în Arabia Saudită este o ofensă capitală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici