Prinţesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei

Catherine, prinţesa de Wales, a prezentat scuze pentru „orice confuzie” legată de fotografia oficială editată care a stârnit controverse după ce mai multe agenţii de presă internaţionale au retras imaginea, îngrijorate că aceasta ar fi fost manipulată, relatează CNN.

2662 afișări
Imaginea articolului Prinţesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei

Prinţesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei

Fotografia, publicată duminică pentru a marca Ziua Mamei în Marea Britanie, a fost prima imagine oficială a lui Kate de când a suferit operaţia abdominală din ianuarie.

La câteva ore după ce a fost publicată de Palatul Kensington, patru agenţii foto importante au emis „avize de retragere”, exprimându-şi îngrijorarea că a fost editată.

Catherine a scris, luni, pe X: „Ca mulţi fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtăşit-o ieri (duminică - n.r.)”.

Patru agenţii foto au retras fotografia prinţesei de Wales, din cauza îngrijorărilor că a fost „manipulată”. Imaginea o arăta pe Kate alături de cei trei copii. Imaginea, realizată de prinţul William şi difuzată de Palatul Kensington cu ocazia Zilei Mamei, o înfăţişa pe Catherine alături de cei trei copii ai cuplului. Associated Press, AFP Reuters şi Getty Images au retras fotografia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici